Incihaku

PEG-15 DEDM HYDANTOIN STEARATE

antimikrobinen aine

1,3-bis(2-Hydroxyethyl)-5,5-dimethylimidazolidine-2,4-dione, ethoxylated, monooctadecanoates (15 mol EO average molar ratio).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016