Incihaku

PASSIFLORA EDULIS/PASSIFLORA INCARNATA SEED OILS PEG-8 ESTERS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine

Passiflora Edulis/Passiflora Incarnata Seed Oils PEG-8 Esters is a product obtained by the transesterification of a blend of Passiflora Edulis Seed Oil and Passiflora Incarnata Seed Oil with PEG-8 .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016