Incihaku

PAECILOMYCES JAPONICA/SAUSSUREA INVOLUCRATA FERMENT EXTRACT FILTRATE

ihoa hoitava aine

Paecilomyces Japonica/Saussurea Involucrata Ferment Extract Filtrate is a filtrate of the extract of the fermentation product of Saussurea involucrata by the microorganism, Paecilomyces japonica.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016