Incihaku

P-METHYLAMINOPHENOL

hiuksia värjäävä aine

4-Methylaminophenol.

4-metyyliaminofenoli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/223.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Hapettuva hiusväriaine. -Kara&Luoma 1998

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016