Incihaku

P-AMINOPHENOL

hiuksia värjäävä aine

4-Aminophenol (CI 76550).

4-aminofenoli. CI 76550.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/272 - (EC) No 1197/2013 .

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Paraaminofenoli -Kuluttajavirasto 2009

Hapettuva hiusväriaine -Kara&Luoma 1998

Ainesosaa on hiusten kestoväreissä. Karsinogeeninen. -Kuluttajavirasto 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016