Incihaku

OLUS OIL

pehmentävä aine

Olus Oil is an expressed oil of vegetable origin consisting primarily of triglycerides of fatty acids.

Olus Oil on kasviperäistä puristettua öljyä, joka koostuu pääasiassa rasvahappojen triglyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Kasviöljy, kasviöljyjä, eng. Vegetable Oil

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016