Incihaku

ACETONE

denaturoiva aine, liuotin

Acetone.

Asetoni.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Vahva liuotin, jota käytetään kynsilakanpoistoaineissa. -Paula Begoun 2011

Erittäin yleinen ainesosa kynsilakanpoistoaineissa. Eräät kynsilakanpoistoaineet koostuvat lähes pelkästään asetonista. Asetonittomiakin kynsilakanpoistoaineita on - silloin liuottimena ja vaikuttava aineena on jokin muu aine.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016