Incihaku

ACETOBACTER/LYCIUM CHINENSE FRUIT/REHMANNIA GLUTINOSA ROOT/CUSCUTA CHINENSIS FRUIT/CISTANCHE DESERTICOLA/ZANTHOXYLUM PIPERITUM FRUIT/CHRYSANTHEMUM MORIFOLIUM FRUIT/PORIA COCOS/CINNAMOMUM CASSIA FERMENT

ihoa hoitava aine

Acetobacter/Lycium Chinense Fruit/Rehmannia Glutinosa Root/Cuscuta Chinensis Fruit/Cistanche Deserticola/Zanthoxylum Piperitum Fruit/Chrysanthemum Morifolium Fruit/Poria Cocos/Cinnamomum Cassia Ferment is the product of the fermentation of the fruit of Lycium chinense, Cuscuta chinensis, Zanthoxylum piperitum, Chrysanthemum morifolium, the roots of Rehmannia glutinosa, the whole plant, Cistanche deserticola, and Cinnamommum Cassia Bark by the microorganism, Acetobacter.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016