Incihaku

OCTYLDODECYL NEODECANOATE

pehmentävä aine

Octanoic acid, 2,2-dimethyl-, 2-octyldodecyl ester.

Oktaanihappo, 2,2-dimetyyli-, 2-oktyylidodekyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016