Incihaku

OCTYLDODECYL MYRISTATE

pehmentävä aine

2-Octyldodecyl myristate.

2-oktyylidodekyylimyristaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Octyldodecyl Myristate saadaan yhdistämällä Octyldodecanol ja Myristic Acid. Octyldodecyl Myristatella on omat niistä poikeavat ominaisuutensa. Sitä käytetään kosmetiikassa ihoa hoitavana ja pehmentävänä aine. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016