Incihaku

ACETIC ACID

hajua tai makua peittävä aine, puskuroiva aine

Acetic acid.

Etikkahappo. Acidum aceticum.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Elintarvikelisäaine E260. Etikkahappo. Säilöntäaine, hapot ja happamuudensäätöaineet. -Evira 2007

Happo, jota on viinietikassa, joissakin hedelmissä sekä ihmisen hiessä. Voi ärsyttää ja kuivattaa ihoa, joskin sillä on myös desinfioivia ominaisuuksia. -Paula Begoun 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016