Incihaku

OCTYLDODECETH-30

pinta-aktiivinen aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl),.alpha.-(2-octyldodecyl)-.omega.-hydroxy-, (30 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α-(2-oktyylidodekyyli)-ω-hydroksi-, (keskimääräinen moolisuhde 30 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016