Incihaku

OCTYLDODECANOL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

2-Octyldodecan-1-ol.

Octyl dodecanolum. 2-oktyylidodekan-1-oli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Emulgaattori ja opalisoiva aine. Käytetään kosmetiikassa yleisimmin kosteusvoiteissa koostumusta paksuntavana aineena: pehmentää ihoa ja saa voiteen levittymään paremmin. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016