Incihaku

ACETAMINOSALOL

antimikrobinen aine, uv-säteilyä absorboiva aine

4'-Hydroxyacetanilide salicylate; Benzoic acid, 2-hydroxy-, 4-(acetylamino)phenyl ester.

Asetaminosaloli. Bentsoehappo, 2-hydroksi-, 4-(asetyyliamino)fenyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016