Incihaku

OCTOCRYLENE

uv-säteilyä absorboiva aine, auringonsuoja-aine (uv-suodatin)

2-Propenoic acid, 2-cyano-3,3-diphenyl-, 2-ethylhexyl ester.

Oktokrileeni. 2-propeenihappo, 2-syano-3,3-difenyyli-, etyyliheksyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex VI/10.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Auringonsuoja-aine, joka suojaa ihoa auringon UVB-säteiltä. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016