Incihaku

OCIMUM BASILICUM OIL

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Ocimum Basilicum Oil is the volatile oil obtained from the leaves of the Basil, Ocimum basilicum L., Labiatae.

Ocimum Basilicum Oil on basilikan, Ocimum basilicum, Labiatae, lehdistä saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Basilikan eteerinen öljy on hyvä hiustenhoidossa. -Frantsila.com 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016