Incihaku

ACER SACCHARUM EXTRACT

keratolyyttinen aine

Acer Saccharum Extract is an extract of the bark and sap of the sugar maple, Acer saccharinum, Aceraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016