Incihaku

NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste

Nasturtium Officinale Extract is an extract of the whole plant of the Watercress, Nasturtium officinale, Brassicaceae .

Nasturtium Officinale Extract on isovesikrassin, Nasturtium officinale, Cruciferae, kukista ja lehdistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Pieni määrä tutkimuksia osoittaa, että vesikrassi voi hillitä rinta- ja muiden syöpäsolujen jakautumista sisäisesti nautittuna. Jotkin tutkimukset viittaavat myös vesikrassiuutteen olevan antioksidanttinen, mutta näyttöä tästä on rajoitetusti; lisäksi tutkimus tehtiin koeputkessa ja eläinkokein, joten uutteen kosmeettisella käytöllä ei välttämättä ole samaa vaikutusta. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016