Incihaku

NARCISSUS JONQUILLA EXTRACT

ihoa piristävä aine

Narcissus Jonquilla Extract is an extract of the flowers of the Jonquil, Narcissus jonquilla L., Agavaceae.

Narcissus Jonquilla Extract on nunnannarsissin, Narcissus jonquilla, Amaryllidaceae, kukista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Tuoksuva kasviuute, joka voi olla hyvin ärsyttävä iholle. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016