Incihaku

ACACIA DECURRENS/JOJOBA/SUNFLOWER SEED CERA/POLYGLYCERYL-3 ESTERS

pehmentävä aine

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters is a product obtained by the transesterification of Polyglycerin-3 with a mixture of Acacia Decurrens Flower Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Wax and Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016