Incihaku

ACACIA DECURRENS FLOWER CERA

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pehmentävä aine

Acacia Decurrens Flower Cera is the wax obtained from the flowers of Acacia decurrens, Leguminosae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016