Incihaku

ABIETYL ALCOHOL

viskositeetinsäätäjä

[1R-(1.alpha.,4a.beta.,4b.alpha.,10a.alpha.)]-1,2,3,4,4a,4b,5,6,10,10a-decahydro-7-isopropyl-1,4a-dimethylphenanthren-1-methanol.

[1R-(1-α,4a-α,4b-α,10a-α)]-1,2,3,4,4a,4b,5,6,10,10a-dekahydro-7-isopropyyli-1,4a-dimetyylifenantreeni-1-metanoli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Kasviperäinen ainesosa. -Rita Stiens 2008

Orgaaninen alkoholi, jota saadaan abietiinihaposta (eng. Abietic Acid) ja puun pihkasta. -EWG's Skin Deep Cosmetic Database, Environmental Working Group 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016