Incihaku

ABIETIC ACID

emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Abietic acid.

Abietiinihappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Kasviperäinen ainesosa. -Rita Stiens 2008

Abietiinihappo on orgaaninen happo, jota saadaan puun pihkasta. Käyttötarkoitus kosmetiikassa: pinta-aktiivinen aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine. -EWG's Skin Deep Cosmetic Database, Environmental Working Group 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016