Incihaku

ABIES SIBIRICA OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Abies Sibirica Oil is the volatile oil distilled from the needles and branches of Abies sibirica, Pinaceae.

Abies Sibirica Oil on siperianpihdan, Abies sibirica, Pinaceae, neulasista ja oksista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/106 .

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Siperianpihdan neulasista ja oksista saatava haihtuva öljy. Käyttötarkoitus kosmetiikassa: hajuste, hajua peittävä aine, virkistävä aine. -EWG's Skin Deep Cosmetic Database, Environmental Working Group 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016