Incihaku

ABIES PECTINATA OIL

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Abies Pectinata Oil is the volatile oil obtained from the needles of the silver fir, Abies pectinata, Pinaceae.

Abies Pectinata Oil on saksanpihdan, Abies pectinata, Pinaceae, neulasista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/105.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Saksanpihdasta saatava haihtuva öljy. Käyttötarkoitus kosmetiikassa: hajuste, hajua peittävä aine, virkistävä aine. -EWG's Skin Deep Cosmetic Database, Environmental Working Group 2011

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016