Incihaku

ABIES BALSAMEA RESIN

hajua tai makua peittävä aine, kalvonmuodostaja

Abies Balsamea Resin is an oleoresin obtained from the balsam fir (Balsam Canada), Abies balsamea, Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/107.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016