Incihaku

ABIES ALBA LEAF OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Abies Alba Leaf Oil is the volatile oil derived from the needles of the fir, Abies alba, Pinaceae.

Abies Alban neulasista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/103.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016