Incihaku

ABIES ALBA LEAF CERA

ihoa hoitava aine, hajuste, ihoa suojaava aine

Abies Alba Leaf Cera is the wax derived from the needles of the fir, Abies alba, Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/103.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016