Incihaku

ABIES ALBA CONE OIL

hajuste

European Silver Fir Cones Oil; Templin Cones Oil. Abies Alba Cone Oil is an essential oil obtained from the cones of the fir Abies alba, Pinaceae. It contains mainly L-limonene.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/103.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016