Incihaku

MARGARITA POWDER

hankaava aine

Margarita Powder is the dried powder obtained from fresh water pearls.

Margarita Powder on makeanveden helmistä saatava kuivattu jauhe.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016