Incihaku

MALLOTUS JAPONICUS FLOWER OIL

ihoa hoitava aine

Mallotus Japonicus Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers of Mallotus japonicus (L.), Euphorbiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016