Incihaku

MAGNESIUM CARBONATE

absorboiva aine, sideaine, ominaistiheyttä säätelevä aine, opalisoiva aine

Magnesium carbonate (CI 77713).

Magnesiumkarbonaatti. CI 77713.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex IV/139.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Epäorgaaninen mineraalisuola, jota käytetään kosmetiikassa absorbenttina, opalisoivana aineena, väriaineena ja säätämään pH-arvoa. -Paula Begoun 2009

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016