Incihaku

LINALOOL ACID ISOMERIZED

hajuste

1,6-Octadien-3-ol, 3,7-dimethyl-, acid-isomerized. The complex combination of hydrocarbons obtained by the acid isomerization of linalool. It consists primarily of monoterpenes, terpene alcohols and oxygenated cyclic compounds.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016